کش کردن صفحات چیست؟

حافظه پنهان یا همان کش سایت، داده ها را در یک سرور برای استفاده مجدد در بعدها ذخیره می کند.هنگامی که سایتی را باز می کنید، حافظه پنهان کلیه اطلاعات وب سایت را جمع می کند، آن را به یک فایل تبدیل می کند و آن را در مرورگر شما باز می کند.در سری های بعد که همان سایت را باز می کنید، یک نسخه کش لود می شود. این به سرعت سرور هم بهبود میبخشد کمک می کند تا سریعتر کار کند و بار اضافی نداشته باشد.البته اگر وب سایت به روز شود، روند کار از ابتدا شروع می شود.

لود تنبل تصاویر به چه معنیه؟

لود تنبل تصاویر روشی راحت و اثرگذار هست برای بهترکردن زمان لود شدن صفحات وب است. این تکنیک علاوه بر افزایش عملکرد سایت،بهره وری پهنای باند سایت هم کمک میدهد و حتی می تواند به بهترشدن سئو سایت نیز منجر شود. با استفاده از این روش، می توانید تجربه کاربری را بهتر کنید و سرعت بارگذاری وب سایت خود را به حداکثر برسانید.

 

 

معایب دیر لود شدن سایت چیست؟

بسته شدن صفحه

بسته شدن صفحه توسط بازدیدکنندگان

تأثیر منفی بر رتبه‌بندی

تأثیر منفی بر رتبه‌بندی در نتایج گوگل (مخصوصا در موبایل)

بازگشت کاربران به سایت

تأخیر در لود موجب می‌شود کاربران به دنبال جایگزینی با سرعت لود بالاتر بگردند

راهکار برای افزایش سرعت سایت

  • کاهش درخواست های HTTP :وقتی که کاربر سایت شما را در مرورگر وارد می کند پروتکل HTTP یک درخواست برای سرور سایت شما میفرستد و پس از یافتن صفحه اصلی به دنبال تصاویر فیلم ها و محتوای آن یک درخواست دیگر می‌فرستند، وقتی محتوای سایت شما از حد معمولی بیشتر باشد، سرعت لود سایت شما کم میشود.
  •  استفاده از Cache:یکی از بهترین روش ها برای کاهش سرعت سایت استفاده از cacheاست، در این سیستم مرورگر هنگامی که برای نخستین بار سایت شما را باز می‌کند اطلاعات را در خود سیو میدهد و دفعات بعد فقط فایل‌های اصلی را باز می‌کند و نیازی به بازشدن فایل‌های ذخیره شده نیست‌.

  •  کاهش سایز تصاویر:اگر در وب سایت شما از عکس‌های زیادی استفاده شده باشد، حجم زیادی برای بازشدن سایت شما مصرف می‌شود‌، با استفاده از برنامه های فتوشاپ یا برنامه های دیگر حجم عکس و تصویر مرد نظر خودتون را کم کنید. 

ابزارهای بررسی سرعت لود سایت

GTmetrix
Google PageSpeed Insight
Pingdom
WebPageTest

GTmetrix

یک ابزار تحلیل کننده کامل سرعت لود شدن وب‌سایت است که از آن استفاده می‌شود تا اقدامات بهینه‌سازی را شناسایی کند. جی تی متریکس پارامترهای بهینه‌سازی را ارائه میکند و پیشنهاداتی برای بهبود عملکرد وب‌سایت ارائه می‌دهد.

Google PageSpeed Insight

ابزار ارزیابی سرعت و بهینه‌سازی وب‌سایت توسط گوگل است. این ابزار امتیازهای مختلف را برای نسخه موبایل و کامپیوتر ارائه می‌دهد و پیشنهادات بهینه‌سازی ارائه می‌کند.

Pingdom

با استفاده از Pingdom، میتوانید زمان بارگذاری صفحات و اجزاهای مختلف وب‌سایت خود را مورد بررسی قرار دهید. این ابزار اطلاعات دقیقی در مورد زمان بارگذاری وب‌سایت و همچنین منابعی که زمان بیشتری را درخواست می‌دهند، ارائه می‌دهد.

WebPageTest

یک ابزار تست برخی  از موقعیت‌های جهانی را ارائه می‌دهد و این شرایط را فراهم می‌سازد تا زمان بارگذاری وب‌سایت را در شرایط و موقعیت‌های مختلف تست کرده و بهینه‌سازی‌های مورد لازم را انجام دهید.

سرعت سایت تأثیر مستقیمی بر تجربه کاربری دارد و سایت‌های با سرعت بالا جلب توجه بیشتری دارند. همچنین، سرعت سایت یکی از عوامل مهم در رتبه‌بندی موتورهای جستجو می‌باشد.
ابزارهای بسیاری مثل GTmetrix، google pape speed Insight و Pingdom 

WebPageTest هستند که به شما اطلاعاتی در مورد زمان لود شدن و عوامل موثر در سرعت سایت ارائه می‌دهند.

 

 سرعت لود سایت به طور مستقیم تحت تأثیر سرعت سرور قرار دارد. سرعت سرور یکی از عوامل مهم در تجربه کاربری و عملکرد وب‌سایت است.